MP3CHOR.COM
Free Online Download Movie and Song

Download Video Music


Download Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL]

Title : Rembulan
Artist : Ardia Diwang Probowati
Songwritter : Ipa Hadi Sasono
Model : Ipa Hadi Sasono
Video Shooting: Nar Multimedia
Video Editing : Nar Multimedia
Arranger : Samiremen
Produksi : HR-Production
Album : Single

AVAILABLE ON
Spotify : https://spoti.fi/2Xszl1x
Amazon : https://amzn.to/2TmbLAG
Deezer : http://bit.ly/2Cgk8rw
iTunes :

Find us on
Facebook : http://bit.ly/2GiWYDx
Instagram : http://bit.ly/2ZczztN
Twitter : http://bit.ly/2IfPgtm

______________________________________________________________

Lirik

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning jero batin pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning njero batin tansah pengen sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan
_________________________________________________________________

Terima kasih anda sudah mampir di channel kami.
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi kami
https://www.youtube.com/cha......

#Rembulan
#ArdiaDiwangProbowati
#IpaHadiSasono
#HRproduction

Copyright © 2019 HR Production. All Rights Reserved.

Title : Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL]
Owner : HR - Production Official
Duration : 5:00
Viewed : 5,002,160
Liked : 34656
Published : Mar 9, 2019
Quality :
Souce : YouTube

Share to your friends

Related Videos

Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric)
By Pendhoza Official
4:25 | 13,722,557 views

Udan Janji - Ardia Diwang
By DFA MUSIC
6:21 | 1,632,077 views


WIIHHH ANYAR - CENDOL CAWET ? ? ?
By NEW BUDAYA JAWA
10:01 | 1,718,848 views

DEWE DEWE ABAH LALA MG86 LIVE KRANGEAN
By CXHD VIDEO
5:04 | 704,861 views

Didi Kempot - Layang Kangen ( SMA N 1 Wonosari )
By concert id
5:43 | 6,249,909 views

Memori Berkasih Versi Koplo Jandhut Eny Sagita Feat Paijo Londo
By BONYTA CHANNEL
9:01 | 5,287,248 views

PAMER BOJO - GuyonWaton (akustik)
By SYARIF Saputra
5:22 | 1,965,468 views

Suliana lagu Banyuwangi full album
By Christian 1995
57:03 | 522,658 views